Mode Celine: alles voor uw stof en kleding

Bij Mode Celine vindt u echt álles wat te maken heeft met stof. Hier koopt u kwaliteitsvolle kleding en snuistert u door naaigerief en handwerk. Of laat u uw favoriete kledingstuk zorgvuldig herstellen en dropt u uw kleren bij het droogkuisdepot. Zelfs uw gordijnen bestelt u bij Mode Celine!

 

Shoppen? Nog nooit zo’n verwennerij!

Zin om uzelf eens te verwennen? Dan neust u rond in ons aantrekkelijk kledingaanbod. Hier vindt u merken als Signe Nature, Portofiori, Diversa, Top Secret, ... In onze rekken hangen dameskleding, nachtkleding en ondergoed, kousen en panty’s. Aarzel niet om te passen of om ons advies te vragen.

 

Kousen en panty’s

In ons assortiment kousen vindt u de merken Kunert, Hudson, Cette, … Er is een uiteenlopend gamma van mooie fantasie-panty’s tot panty’s in alle mode-tinten en van laddervrije tot figuurcorrigerende panty’s. Wij zoeken de perfecte huidskleur voor uw benen.

 

Alles voor uw naaiproject

Naaitalenten weten de weg naar Mode Celine. Ons uitgebreid aanbod naaigerief, wol en handwerk doet uw vingers tintelen om aan de slag te gaan. Een beginner? Dan stellen wij graag de verschillende materialen en hun bijzonderheden aan u voor.

 

Fris gewassen

Geen held met naald en draad? Toch aan het juiste adres. Want wij herstellen uw kleding snel en zorgvuldig. En hebt u vuile kleren? Dan dropt u die eenvoudig bij ons droogkuisdepot.

 

Gordijnen op maat

Een rolgordijn, overgordijn of optreksysteem om uw interieur op te sieren: Mode Celine verwent u met elegant maatwerk. Doorpluis onze stalen van stijlvolle stoffen tot u op uw favoriet botst. Die stof toveren onze behendige naaisters om tot een piekfijn resultaat. En voor de opmeting en plaatsing betaalt u niets.

 

Van stomerij tot modeartikelen: bij Mode Celine zit u gegarandeerd goed. Kom gewoon even langs. En laat u overtuigen door ons aanbod.

Wol - Naaigerief - Handwerk - Knopen - Panty's - Kousen - Lederwaren - Damesmode

Nachtkleding en ondergoed voor dames - heren -kinderen Optreksystemen

 

Maandag en zondag gesloten

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review